in

MARIA TAMADUITOAREA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

“Vizionara cu exactitate a fost recunoscuta ca putea lucra cu magia alba de la o varsta foarte frageda. De la 15 ani ajuta si vindeca oameni, cu cat crestea puterile ei deveneau mai profunde si mai curate. Pe langa faptul ca vindeca suflete, era o persona crescuta intr-o familie modesta ce ii oferau dragostea si fericirea de care avea nevoie. MARIA Tamaduitoarea avea o relatie foarte stransa cu Dumnezeu iar darul preacurat cu care era inzestrata realiza intre ea si Dumnezeu o conexiune spirituala puternica. Mergea la renumita biserica din Jerusalim, Adormirea Macii Domnului pe Muntele Sion. Se ruga pentru toti oameni cu probleme si multumea Domnului pentru tot ce ia oferit. Pe vremea copilariei era primita cu dragoste de toata lumea oriunde datorita caracterului luminos si intelept pe care il avea. Au trecu anii de atunci si pentru ca mama ei era de origine romană, tamaduitoarea MARIA a revenit in România.

Apelati-o cu incredere singura femei care va poate ajuta din tot sufletul, o tamaduitoare sacra ce lucreaza cu magie alba prin intermediul lui Dumnezeu. Ajuta oameni aflati la greu, ii ajuta pe anteprenori sa se fereasca de pierderi in afaceri, impreuneaza cupluri despartite, alina sufletele incercate.”

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VRAJITOAREA SOFIA

TAMADUITOAREA ADELINA